fbpx
  •  972 31 72 15
  • c/ Pagès i Ortiz, 49 - 17230 Palamós (Girona )

FOLLOW US ON

De Nit + que plats

L’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós, FECOTUR, posa en marxa una nova edició de la campanya  “De Nit + que plats a Palamós”. Aquesta campanya comença el divendres 8 d’abril i s’allargarà fins al diumenge 5 de juny.

Els restaurants fan una petita carta amb una varietat de nou platets, que consisteixen en mitges racions. El client podrà triar d’aquesta petita carta tres platets, unes postres i una copa de vi o de cava a un preu de 21 € IVA inclòs. De cada menú es destinarà 1 € anirà a benefici de la Fundació Oncolliga Girona. La campanya que celebra la seva tercera edició, compta amb el patrocini de “Perelada Vins i Caves”.

Els restaurants participants de l’Associació són: Restaurant La Gamba, Hotel Trias, Restaurant Mas dels Arcs, Hotel Àncora, Restaurant El Moll de Palamós, Restauranta Celler de la Planassa, Petit Bar, Restaurant Ca l’Amadeu, Restaurant Caleta Blava, Restaurant La Selvatana, Restauranta L’Arcada, Restaurant La Salsa, Restaurant L’Forja, Hotel Marina, Restaurant Celler del Barri Vell i Restaurant La Tortilla Tex Mex.

VEURE EL MENÚ

Font: http://www.fecotur.cat/tercera-edicio-de-nit-que-plats-a-palamos