Menú de la Gamba 2019

Menú de la Gamba 2019… Xucla’n el cap… i llepa-te’n els dits !!

Del 1 de Maig al 14 de Juliol de 2019,

Des de les profunditats més secretes de la mediterrània, vergonyosa amb la visita de cada nou pescador, la nostra autèntica gamba passeja el seu cos vermellós, tota coqueta, per llotges i mercats.

Anhelada durant molts mesos pels seus pretendents pescadors, restauradors i gourmets, ens proposa ara de trobar-nos.

MENÚ DE LA GAMBA – DIA I NIT

  • Torrades amb tomata i anxoves.
  • Gamba mitjana fresca de Palamós (200 gr.)
  • Fideus rossejats amb allioli.
  • Postres.
  • Vi inspirador.
  • Cafè

39,00€ (iva inclós).

 

VEURE EL MENÚ

 

6a. Edició “De nit + que plats a Palamós”

L’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós, FECOTUR, posa en marxa una nova edició de la campanya  “De Nit + que plats a Palamós”. Aquesta campanya comença el divendres 8 de Març i s’allargarà fins al dilluns 12 de Maig ( Exclòs del 19 al 22 d’Abril).

DEGUSTA per 22 + 1 €

1 € del teu sopar, es destina a les Entitats Socials locals.

VEURE EL MENÚ

 

Regala L’Arcada

Regala L’Arcada !!

T’oferim la possibilitat de regalar una experiència gastronòmica a qui vulguis.

Contacti amb nosaltres per més informació i dubtes.

 

Menú de la Gamba 2018

Menú de la Gamba 2018… Xucla’n el cap… i llepa-te’n els dits !!

Del 4 de Maig al 15 de Juliol de 2018,

Des de les profunditats més secretes de la mediterrània, vergonyosa amb la visita de cada nou pescador, la nostra autèntica gamba passeja el seu cos vermellós, tota coqueta, per llotges i mercats.

Anhelada durant molts mesos pels seus pretendents pescadors, restauradors i gourmets, ens proposa ara de trobar-nos.

VEURE EL MENÚ

 

Cinquena edició “De nit + que plats a Palamós”

L’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós, FECOTUR, posa en marxa una nova edició de la campanya  “De Nit + que plats a Palamós”. Aquesta campanya comença el divendres 1 de març i s’allargarà fins al dilluns 30 d’abril.

Els restaurants fan una petita carta amb una varietat de nou platets, que consisteixen en mitges racions. El client podrà triar d’aquesta petita carta tres platets, unes postres i una copa de vi o de cava a un preu de 23 € IVA inclòs. Enguany, i sota el lema “Sopo, per tant ajudo”, de cada menú es destinarà 1 € anirà a benefici d’entitats socials de Palamós. La campanya que celebra la seva cinquena edició, compta amb el patrocini de “Perelada Vins i Caves”.

VEURE EL MENÚ

Font: Fecotur

Menú de L’Escamarlà 2017

Del 28 d’octubre al 18 de desembre de 2017,

Diuen que hi ha escamarlans a Nova Zelanda. També al Japó, a l’Àfrica, a l’Atlàntic i al Carib. Els francesos en diuen, un xic altius, langoustine. A Itàlia, sempre enjogassats, l’anomenen scampo. I els entesos, científicament, nephrops norvegicus.

Per a nosaltres però, d’escamarlà només n’hi ha un. Mediterrani, allargassat i amb unes pinces incofusibles. Perseguit a les llotges, buscat al mercat i lloat a taula.

Es presenta valent al repte de ser servit en solitari. I a voltres generós, es presta a la cuina de mar i muntanya.

VEURE EL MENÚ

Font: http://elplatblau.cat/MenudelEscamarla.pdf

Menú de la Gamba 2017

Menú de la Gamba 2017… Xucla’n el cap… i llepa-te’n els dits !!

Del 6 de Maig al 16 de Juliol de 2017,

Des de les profunditats més secretes de la mediterrània, vergonyosa amb la visita de cada nou pescador, la nostra autèntica gamba passeja el seu cos vermellós, tota coqueta, per llotges i mercats.

Anhelada durant molts mesos pels seus pretendents pescadors, restauradors i gourmets, ens proposa ara de trobar-nos.

VEURE EL MENÚ