fbpx
  •  972 31 72 15
  • c/ Pagès i Ortiz, 49 - 17230 Palamós (Girona )

FOLLOW US ON

Nou horari gener 2021

Dilluns: Obert tot el dia
Dimarts: Obert matins
Dimecres: Tancat
Dijous: Obert tot el dia
Divendres: Obert tot el dia
Dissabte: Obert tot el dia
Diumenge: Obert tot el dia

 

Reserva taula al telèfon: 972 31 72 15

 

 

Horari Desembre i Festes de Nadal 2021

6 de Desembre: Obert tot el dia
7 de Desembre: Obert tot el dia
8 de Desembre: Obert tot el dia
24 de Desembre: Obert de 13 h. a 16 h.
25 de Desembre: Tancat
26 de Desembre: Obert tot el dia
31 de Desembre: Obert de 13 h.  a 16 h.
01 de Gener : Obert tot el dia

 

Reserva taula al telèfon: 972 31 72 15

 

 

Menú de la Carxofa

ENTRANT
Crema de carxofes amb encenalls de pernil d’ànec
PRIMER PLAT
Carxofes saltejades amb gambes
PLAT PRINCIPAL ( a escollir )
Arròs amb carxofes, costelló i salsitxes o Tournedó de rap amb puré de carxofes i carxofes fregides
POSTRES
Assortit de pastissos de la casa a escollir
 Aigua mineral, Copa de vi
PREU : 35,00 € ( iva inclòs )

 

VEURE EL MENÚ

 

Menú de la Gamba 2020

Xucla’n el cap… i llepa-te’n els dits !!

Del 18 de Setembre al 8 de Novembre de 2020,

Des de les profunditats més secretes de la mediterrània, vergonyosa amb la visita de cada nou pescador, la nostra autèntica gamba passeja el seu cos vermellós, tota coqueta, per llotges i mercats.

Anhelada durant molts mesos pels seus pretendents pescadors, restauradors i gourmets, ens proposa ara de trobar-nos.

MENÚ DE LA GAMBA

  • Torrades amb tomata i anxoves.
  • Gamba mitjana fresca de Palamós (200 gr.)
  • Fideus rossejats amb allioli.
  • Postres.
  • Vi inspirador.
  • Cafè

39,00€ (iva inclós).

 

VEURE EL MENÚ

 

del 13/03 al 17/05 – 7a. Edició “De nit + que plats a Palamós”

Aneu reservant dates per a la nova edició de la campanya gastronòmica “De nit + que plats a Palamós” que es farà entre el 13 de març i el 17 de maig. Enguany, arribem a la 7ena edició d’aquesta campanya on s’ofereix una carta amb una varietat de platets en format de mitges racions.

D’aquesta carta, el client pot triar tres platets, unes postres i una copa de vi o de cava, al preu de 24 euros.

Com ja s’ha fet en les anteriors edicions, 1 euro de cada menú anirà destinat a entitats socials locals.

 

De Nit + que Plats

 

VEURE EL MENÚ