fbpx
  •  972 31 72 15
  • c/ Pagès i Ortiz, 49 - 17230 Palamós (Girona )

FOLLOW US ON

Nou horari gener 2021

Dilluns: Obert tot el dia
Dimarts: Obert matins
Dimecres: Tancat
Dijous: Obert tot el dia
Divendres: Obert tot el dia
Dissabte: Obert tot el dia
Diumenge: Obert tot el dia

 

Reserva taula al telèfon: 972 31 72 15

 

 

Horari Desembre i Festes de Nadal 2021

6 de Desembre: Obert tot el dia
7 de Desembre: Obert tot el dia
8 de Desembre: Obert tot el dia
24 de Desembre: Obert de 13 h. a 16 h.
25 de Desembre: Tancat
26 de Desembre: Obert tot el dia
31 de Desembre: Obert de 13 h.  a 16 h.
01 de Gener : Obert tot el dia

 

Reserva taula al telèfon: 972 31 72 15

 

 

del 13/03 al 17/05 – 7a. Edició “De nit + que plats a Palamós”

Aneu reservant dates per a la nova edició de la campanya gastronòmica “De nit + que plats a Palamós” que es farà entre el 13 de març i el 17 de maig. Enguany, arribem a la 7ena edició d’aquesta campanya on s’ofereix una carta amb una varietat de platets en format de mitges racions.

D’aquesta carta, el client pot triar tres platets, unes postres i una copa de vi o de cava, al preu de 24 euros.

Com ja s’ha fet en les anteriors edicions, 1 euro de cada menú anirà destinat a entitats socials locals.

 

De Nit + que Plats

 

VEURE EL MENÚ

 

6a. Edició “De nit + que plats a Palamós”

L’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós, FECOTUR, posa en marxa una nova edició de la campanya  “De Nit + que plats a Palamós”. Aquesta campanya comença el divendres 8 de Març i s’allargarà fins al dilluns 12 de Maig ( Exclòs del 19 al 22 d’Abril).

DEGUSTA per 22 + 1 €

1 € del teu sopar, es destina a les Entitats Socials locals.

VEURE EL MENÚ

 

Menú de L’Escamarlà 2017

Del 28 d’octubre al 18 de desembre de 2017,

Diuen que hi ha escamarlans a Nova Zelanda. També al Japó, a l’Àfrica, a l’Atlàntic i al Carib. Els francesos en diuen, un xic altius, langoustine. A Itàlia, sempre enjogassats, l’anomenen scampo. I els entesos, científicament, nephrops norvegicus.

Per a nosaltres però, d’escamarlà només n’hi ha un. Mediterrani, allargassat i amb unes pinces incofusibles. Perseguit a les llotges, buscat al mercat i lloat a taula.

Es presenta valent al repte de ser servit en solitari. I a voltres generós, es presta a la cuina de mar i muntanya.

VEURE EL MENÚ

Font: http://elplatblau.cat/MenudelEscamarla.pdf

Menú de L’Escamarlà

Del 28 d’octubre al 18 de desembre de 2016,

Diuen que hi ha escamarlans a Nova Zelanda. També al Japó, a l’Àfrica, a l’Atlàntic i al Carib. Els francesos en diuen, un xic altius, langoustine. A Itàlia, sempre enjogassats, l’anomenen scampo. I els entesos, científicament, nephrops norvegicus.

Per a nosaltres però, d’escamarlà només n’hi ha un. Mediterrani, allargassat i amb unes pinces incofusibles. Perseguit a les llotges, buscat al mercat i lloat a taula.

Es presenta valent al repte de ser servit en solitari. I a voltres generós, es presta a la cuina de mar i muntanya.

VEURE EL MENÚ

Font: http://elplatblau.cat/MenudelEscamarla.pdf