Logo

6a. Edició “De nit + que plats a Palamós”

L’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós, FECOTUR, posa en marxa una nova edició de la campanya  “De Nit + que plats a Palamós”. Aquesta campanya comença el divendres 8 de Març i s’allargarà fins al dilluns 12 de Maig ( Exclòs del 19 al 22 d’Abril).

DEGUSTA per 22 + 1 €

1 € del teu sopar, es destina a les Entitats Socials locals.

VEURE EL MENÚ

 

Menú de L’Escamarlà 2017

Del 28 d’octubre al 18 de desembre de 2017,

Diuen que hi ha escamarlans a Nova Zelanda. També al Japó, a l’Àfrica, a l’Atlàntic i al Carib. Els francesos en diuen, un xic altius, langoustine. A Itàlia, sempre enjogassats, l’anomenen scampo. I els entesos, científicament, nephrops norvegicus.

Per a nosaltres però, d’escamarlà només n’hi ha un. Mediterrani, allargassat i amb unes pinces incofusibles. Perseguit a les llotges, buscat al mercat i lloat a taula.

Es presenta valent al repte de ser servit en solitari. I a voltres generós, es presta a la cuina de mar i muntanya.

VEURE EL MENÚ

Font: http://elplatblau.cat/MenudelEscamarla.pdf

Menú de L’Escamarlà

Del 28 d’octubre al 18 de desembre de 2016,

Diuen que hi ha escamarlans a Nova Zelanda. També al Japó, a l’Àfrica, a l’Atlàntic i al Carib. Els francesos en diuen, un xic altius, langoustine. A Itàlia, sempre enjogassats, l’anomenen scampo. I els entesos, científicament, nephrops norvegicus.

Per a nosaltres però, d’escamarlà només n’hi ha un. Mediterrani, allargassat i amb unes pinces incofusibles. Perseguit a les llotges, buscat al mercat i lloat a taula.

Es presenta valent al repte de ser servit en solitari. I a voltres generós, es presta a la cuina de mar i muntanya.

VEURE EL MENÚ

Font: http://elplatblau.cat/MenudelEscamarla.pdf