del 13/03 al 17/05 – 7a. Edició “De nit + que plats a Palamós”
Aneu reservant dates per a la nova edició de la campanya gastronòmica “De nit + que plats a Palamós” que es farà entre el 13 de març i el 17 de maig. Enguany, arribem a la 7ena edició d’aquesta campanya on s’ofereix una carta amb una varietat de platets en format de mitges racions.
D’aquesta carta, el client pot triar tres platets, unes postres i una copa de vi o de cava, al preu de 24 euros.
Com ja s’ha fet en les anteriors edicions, 1 euro de cada menú anirà destinat a entitats socials locals.
Palamós Gastronòmic 2019
De l ‘1 d’Octubre a l’1 de Novembre,
Deixa’t seduir per la gastronomia de Palamós,
el peix, la gamba, els pinxos, les tapes, els arrossos…
Aquest octubre la gastronomia de Palamós surt al carrer, vine i gaudeix-ne!
6a. Edició “De nit + que plats a Palamós”
L’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós, FECOTUR, posa en marxa una nova edició de la campanya “De Nit + que plats a Palamós”. Aquesta campanya comença el divendres 8 de Març i s’allargarà fins al dilluns 12 de Maig ( Exclòs del 19 al 22 d’Abril).
DEGUSTA per 22 + 1 €
1 € del teu sopar, es destina a les Entitats Socials locals.
Menú de L’Escamarlà 2018
Del 26 d’octubre al 16 de desembre de 2018,
Sant Escamarlà !!
Font: http://www.visitpalamos.cat/wordpress/wp-content/uploads/2018/10/CARTELL-ESCAMARL%C3%80.pdf
Menú de L’Escamarlà 2017
Del 28 d’octubre al 18 de desembre de 2017,
Diuen que hi ha escamarlans a Nova Zelanda. També al Japó, a l’Àfrica, a l’Atlàntic i al Carib. Els francesos en diuen, un xic altius, langoustine. A Itàlia, sempre enjogassats, l’anomenen scampo. I els entesos, científicament, nephrops norvegicus.
Per a nosaltres però, d’escamarlà només n’hi ha un. Mediterrani, allargassat i amb unes pinces incofusibles. Perseguit a les llotges, buscat al mercat i lloat a taula.
Es presenta valent al repte de ser servit en solitari. I a voltres generós, es presta a la cuina de mar i muntanya.
Menú de L’Escamarlà
Del 28 d’octubre al 18 de desembre de 2016,
Diuen que hi ha escamarlans a Nova Zelanda. També al Japó, a l’Àfrica, a l’Atlàntic i al Carib. Els francesos en diuen, un xic altius, langoustine. A Itàlia, sempre enjogassats, l’anomenen scampo. I els entesos, científicament, nephrops norvegicus.
Per a nosaltres però, d’escamarlà només n’hi ha un. Mediterrani, allargassat i amb unes pinces incofusibles. Perseguit a les llotges, buscat al mercat i lloat a taula.
Es presenta valent al repte de ser servit en solitari. I a voltres generós, es presta a la cuina de mar i muntanya.