Logo

Menús per Grups i els nous Menús del “Txuletó” i la Mariscada

Us informem que ja tenim disponibles els Menús de Grups per les festes de Nadal, així com el Menú de Sant Esteve.

Si teniu alguna trobada familiar, algún àpat d’empresa o amb la colla, no dubteu a trucar’nos per més información.

També us hem preparat 2 menús nous. El Menú del Txuletó Txogitxu i el Menú de la Mariscada.

VEURE ELS MENÚS PER GRUPS

VEURE ELS NOUS MENÚS

 

Menú de L’Escamarlà

Del 28 d’octubre al 18 de desembre de 2016,

Diuen que hi ha escamarlans a Nova Zelanda. També al Japó, a l’Àfrica, a l’Atlàntic i al Carib. Els francesos en diuen, un xic altius, langoustine. A Itàlia, sempre enjogassats, l’anomenen scampo. I els entesos, científicament, nephrops norvegicus.

Per a nosaltres però, d’escamarlà només n’hi ha un. Mediterrani, allargassat i amb unes pinces incofusibles. Perseguit a les llotges, buscat al mercat i lloat a taula.

Es presenta valent al repte de ser servit en solitari. I a voltres generós, es presta a la cuina de mar i muntanya.

VEURE EL MENÚ

Font: http://elplatblau.cat/MenudelEscamarla.pdf

Palamós Gastronòmic

De l ‘1 al 31 d’Octubre de 2016,

La gastronomia és un dels pilars de l’oferta turística, cultural i patrimonial de la vila de Palamós.

Els productes autòctons provinents de la mar, el peix, el marisc, la gamba…tractats amb cura per les mans expertes dels millors xefs o per les mans sàvies de tradicions dels pescadors, de les àvies, dels palamosins i palamosines, han projectat Palamós mitjançant la descoberta de la seva oferta gastronòmica.

Diverses Jornades de celebració del a gastronomia de la vila de Palamós des de tots els seus àmbits per conèixer tota la seva oferta, degustar els productes autòctons, viure l’experiència de cuinar amb els millors xefs i gaudir-la en familia.

VEURE EL MENÚ

Font: http://palamosgastronomic.cat/presentacio/

Menú de la Gamba

Menú de la Gamba 2016, Xucla’n el cap… i llepa-te’n els dits !!

Del 13 de Maig al 24 de Juliol de 2016,

Els restaurants associats a “El Plat Blau” de Palamós, Vall-llobrega i Sant Antoni- Calonge ofereixen un menú tancat per poder degustar el nostre producte estrella, la Gamba de Palamós, entre d’altres productes de la zona.

VEURE EL MENÚ

Font: http://www.elplatblau.cat

Sant Jordi 2016 a l’Arcada

El proper dissabte 23 d’Abril, vine al Restaurant l’Arcada i celebra Sant Jordi amb nosaltres, t’obsequiem amb una copa de cava.

Més informació i reserves, al telèfon: 972 31 72 15

 

De Nit + que plats

L’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós, FECOTUR, posa en marxa una nova edició de la campanya  “De Nit + que plats a Palamós”. Aquesta campanya comença el divendres 8 d’abril i s’allargarà fins al diumenge 5 de juny.

Els restaurants fan una petita carta amb una varietat de nou platets, que consisteixen en mitges racions. El client podrà triar d’aquesta petita carta tres platets, unes postres i una copa de vi o de cava a un preu de 21 € IVA inclòs. De cada menú es destinarà 1 € anirà a benefici de la Fundació Oncolliga Girona. La campanya que celebra la seva tercera edició, compta amb el patrocini de “Perelada Vins i Caves”.

Els restaurants participants de l’Associació són: Restaurant La Gamba, Hotel Trias, Restaurant Mas dels Arcs, Hotel Àncora, Restaurant El Moll de Palamós, Restauranta Celler de la Planassa, Petit Bar, Restaurant Ca l’Amadeu, Restaurant Caleta Blava, Restaurant La Selvatana, Restauranta L’Arcada, Restaurant La Salsa, Restaurant L’Forja, Hotel Marina, Restaurant Celler del Barri Vell i Restaurant La Tortilla Tex Mex.

VEURE EL MENÚ

Font: http://www.fecotur.cat/tercera-edicio-de-nit-que-plats-a-palamos

Menú Diari

A partir d’avui, al Restaurant L’Arcada us oferim el nostre Menú Diari, de dilluns a divendres (excepte festius).

Us esperem a Palamós !